BBC Knowledge

 • Misiune mortală: Madagascar, Sezonul 1

  Începând de duminică 8 februarie la ora 19:00

  Steve Backshall revine cu o sarcină extrem de interesantă. Opt exploratori aleși pe sprânceană sunt duși în inima pădurii tropicale din Madagascar, cu o misiune pe viață și pe moarte: să descopere motivul pentru care lemurii, balenele și alte specii sălbatice unice de pe această insulă tropicală sunt pe cale de dispariție.

  Mărește

  Specii periclitate

 • Operațiunea Tigrul siberian, Sezonul 1

  Începând de duminică 15 februarie la ora 19:30

  Extremul Orient al Rusiei este gazda celei mai mari, mai rare și mai greu de depistat feline din lume: tigrul siberian. Realizatorii documentarului încearcă să înțeleagă cum reușesc să supraviețuiască aceste animale de pradă maiestuoase și care ar fi soluția pentru a opri dispariția celor 350 de exemplare aflate în libertate.

  Mărește

  Un animal maiestuos

 • Supraviețuire extremă cu Ray Mears, Sezonul 1

  Începând de marți 17 februarie la ora 23:00

  Află ce se întâmplă când veteranul misiunilor de supraviețuire, Ray Mears, ajunge în fiecare săptămână într-o nouă locație, mereu la fel de neprimitoare, și este lăsat acolo să se descurce. Pe lângă numeroasele lecții practice vei redescoperi și chemarea naturii.

  Mărește

  Viață sălbatică

 • Regina de diamant, Sezonul 1

  Începând de duminică 8 februarie la ora 23:00

  Cunoscutul jurnalist politic Andrew Marr analizează momentele definitorii din viața și domnia Reginei Elisabeta a II-a. Incluzând o serie de interviuri speciale cu Prinții William și Harry, David Cameron, Tony Blair și Președintele Obama, documentarul oferă o descriere personală nu numai a domniei Reginei, dar și a rolului său de mamă și bunică.

  Mărește

  Regină, mamă, bunică

 • Înainte cu îndrăzneală, Sezonul 1

  Începând de joi 12 februarie la ora 23:00

  În mai puțin de o sută de ani am trecut de la primul zbor la primii pași pe lună. Kevin Fong observă cum am reușit acest lucru studiind felul în care ne sunt afectate organismele de mediile extreme. Acesta se folosește de propriul corp pentru a demonstra ce se întâmplă atunci când avem de-a face cu cele mai distrugătoare efecte ale planetei.

  Mărește

  Condiții extreme

 • BBC Knowledge

  Minune. Împărtășită.

  Vezi lumea dintr-o altă perspectivă cu BBC Knowledge. Minune. Împărtășită.

  Mărește

  O altă perspectivă

BBC Entertainment

 • Scott & Bailey, Sezonul 2

  Începând de luni 16 februarie la ora 22:00

  Rachel Bailey și Janet Scott sunt detectivi în echipa poliției de investigare a crimelor din Manchester. Rachel este energică, impulsivă și curajoasă. Janet este subtilă, de încredere, diplomată și cu un ciudat simț al umorului, ceea ce o face perechea perfectă pentru Rachel.

  Mărește

  Diferențe evidente, prietenie solidă

 • The Michael McIntyre Chat Show, Sezonul 1

  Începând de sâmbătă 28 februarie la ora 22:00

  Cunoscutul comediant stand-up Michael McIntyre încearcă de data aceasta să stea pe scaun și să găzduiască propria emisiune de interviuri, promițând o combinație de amuzament și interacțiune cu spectatorii la fiecare întâlnire săptămânală cu trei celebrități care discută despre cariera și viața lor personală.

  Mărește

  În postură de gazdă

Romania HubTop Gear Small PromoWonder

Romania NewsFlux RSS

 • Merkel rules out Greek debt relief

  German Chancellor Angela Merkel rejects any cancellation of Greece's debt, saying banks and creditors have already made…

 • Left-wing party in Madrid mass rally

  Tens of thousands of people attend a rally in central Madrid by radical leftists Podemos, as they look to build on Syriza's…

 • Italy MPs elect judge as president

  Italy's parliament elects judge Sergio Mattarella as the country's president, on a third day of voting for the largely…

 • German ex-President Weizsaecker dies

  German former President Richard von Weizsaecker, whose two terms in office spanned reunification, dies at the age of 94.

 • Putin ally to build bridge to Crimea

  A Russian contract for building a $3bn bridge to Crimea goes to a firm controlled by a close friend of Vladimir Putin who…

 • Eurozone deflation gathers pace

  Eurozone deflation deepens in January, as prices fall by 0.6% compared with last year, pushed down by lower oil prices.

 • Russian drug cheat keeps world title

  Russian drug cheat Tatyana Chernova has her results annulled from 2009-2011 but keeps world title she won from Jessica Ennis…