BBC Knowledge

 • Primul Război Mondial al lui Churchill

  Începând de miercuri 20 august la ora 23:00

  Analizând momente de cumpănă ale carierei unuia dintre cei mai remarcabili eroi ai secolului 20, acest documentar oferă o reevaluare fascinantă a experiențelor epice și traumatizante ale lui Winston Churchill în Primul Război Mondial, precum și a contribuției sale ca mare lider britanic în vreme de război.

  Mărește

  Declinul și izbăvirea unui mare lider

 • Pământul dezlănțuit, Sezonul 1

  Începând de joi 28 august la ora 23:00

  Uragane, cutremure, tsunami, lovituri de fulger: Pământul dezlănțuit ne arată cum ar fi dacă am experimenta unele dintre cele mai distrugătoare forțe ale naturii. Fiecare episod explorează anatomia unui fenomen natural incredibil și prezintă puterea uimitoare a furiei naturii, în imagini ce vă vor lăsa cu gura căscată.

  Mărește

  Mama Natură în plină furie

 • Micro-universurile naturii

  Începând de duminică 17 august la ora 20:45

  Aflați cum funcționează Pământul prin intermediul acestui documentar fascinant care elucidează, unul câte unul, misterele planetei noastre. Globul terestru reunește o multitudine de lumi aflate una în interiorul alteia, fiecare dintre ele reprezentând un ecosistem independent plin de viață, care face însă parte dintr-o rețea complicată de relații și forțe naturale.

  Mărește

  Echilibru delicat

 • Războiul nostru, Sezonul 2

  Începând de luni 4 august la ora 23:00

  Documentarul revine cu un al doilea sezon de relatări de război din Afghanistan, filmate și prezentate de soldații înșiși. Primul episod prezintă imagini filmate de Compania Arnhem, una dintre cele mai experimentate unități militare, în timp ce în al doilea episod ajungem în Valea Morții Helmand, o zonă unde mișcarea talibană este la ea acasă.

  Mărește

  În direct de pe frontul afgan

 • Carisma întunecată a lui Adolf Hitler

  Începând de miercuri 27 august la ora 23:00

  Cum a ajuns un om ca Adolf Hitler să domine o națiune întreagă? De ce a fost adorat de milioane de oameni? Utilizând interviuri cu foști naziști care, în mare parte, au interacționat personal cu Hitler, acest serial contribuie la formarea unei imagini asupra dictatorului german, surprinzând și unele aspecte mai puțin negative ale acestuia.

  Mărește

  Puterea nefastă a unui dictator

 • Întunericul: lumea nocturnă a naturii

  Începând de duminică 10 august la ora 19:55

  Pentru oameni întunericul poate fi amenințător și înspăimântător, însă el ascunde unele dintre cele mai fascinante mistere ale naturii nedescoperite încă. O echipă de experți folosește tehnologii HD de filmare pe timpul nopții de ultimă generație, inclusiv cele mai noi camere nocturne folosite de armată, pentru a ne oferi o nouă perspectivă asupra lumii sălbatice.

  Mărește

  Și s-a făcut lumină...

 • BBC Knowledge

  Minune. Împărtășită.

  Vezi lumea dintr-o altă perspectivă cu BBC Knowledge. Minune. Împărtășită.

  Mărește

  O altă perspectivă

BBC Entertainment

 • Absolutely Fabulous

  Începând de luni 4 august

  Cu peste zece premii la activ, inclusiv două premii internaționale Emmy, „Absolutely Fabulous” este un fenomen în lumea comediei. Edina, o adolescentă sexagenară, și prietena sa Patsy, înnebunită după sex, au în continuare un stil de viață care implică nenumărate petreceri, alcool și droguri, în timp ce Saffron, fiica studentă a Edinei, învață și ține casa.

  Mărește

  De-a dreptul fabulos

 • Him & Her, Sezonul 3

  Începând de sâmbătă 26 iulie la ora 23:20

  Steve și Becky sunt încă tineri, șomeri și cât se poate de leneși. Pierzând vremea în camera lui Steve, cei doi se mulțumesc să își petreacă timpul nefăcând nimic, cu excepția uitatului la DVD-uri și tachinarea reciprocă. În acest sezon Steve așteaptă momentul perfect să o ceară pe Becky în căsătorie, numai că lucrurile nu merg tocmai cum trebuie...

  Mărește

  Dragostea în viața de toate zilele

 • Sinbad, Sezonul 1

  Începând de sâmbătă 5 iulie la ora 20:15

  Cum devii mai bun chiar dacă ai comis cea mai rea faptă posibilă? Aceasta este provocarea cu care se confruntă Sinbad, un tânăr impetuos care își caută mântuirea după ce este blestemat să rămână pe mare până ce va reuși să descopere binele din sufletul său.

  Mărește

  Aventură inițiatică în vechia Arabie

 • Spooks, Sezonul 9

  Începând de luni 21 iulie la ora 22:00

  Noul sezon introduce o serie de personaje noi, care vor schimba ordinea lucrurilor și vor da motive de îngrijorare, în timp ce Secția D se întreabă, din nou, în cine poate avea cu adevărat încredere. Relațiile între CIA și MI5 sunt periclitate, iar noua echipă va trebui să se închege repede pentru a putea face față situațiilor extreme cu care se confruntă.

  Mărește

  Spionii Maiestății Sale

Romania HubTop Gear Small PromoWonder

Get Adobe Flash player