BBC Knowledge

 • Top 60 animale periculoase, Sezonul 1

  Începând de luni 22 decembrie la ora 19:00

  De la rechini tigru la miriapode gigant, fiecare aventură a lui Steve Backshall este o cursă contra cronometru pentru a găsi creaturi pe care alții fac tot posibilul să le evite. Călătorind pe șase continente, Steve se cațără în copaci, explorează deșerturi, mlaștini și mări în căutarea celor mai periculoase 60 de animale de pe planetă.

  Mărește

  În căutarea pericolului

 • Familia mea de urși polari, Sezonul 1

  Începând de duminică 7 decembrie la ora 19:00

  Înarmat cu ceea ce a învățat în timpul filmărilor pentru serialul „Familia mea de urși”, cameramanul Gordon Buchanan pornește într-o nouă, ambițioasă și periculoasă aventură: va trebui să câștige încrederea unei familii de urși polari și să observe, în premieră, modul de viață al acestor animale enigmatice și periculoase.

  Mărește

  O privire de aproape

 • Roma și dedesubturile ei

  Începând de miercuri 10 decembrie la ora 23:00

  Folosind sateliți și instrumente de teledetecție de ultimă generație, arheologul Dr Sarah Parcak descoperă împreună cu o echipă de experți adevărata glorie a Imperiului Roman, a cărui istorie o decojește la propriu, strat cu strat. Avem ocazia să ne plimbăm pe străzi de legendă și să descoperim istoria Romei așa cum nu a mai văzut-o nimeni niciodată.

  Mărește

  Istoria Romei cum nu ai mai văzut-o niciodată

 • Copiii zăpezii

  Începând de duminică 21 decembrie la ora 19:50

  BBC ne oferă imagini uimitoare ale vieții în sălbăticie și un acces intim, adesea într-un mod jucăuș, la viața unor încântători pui și a familiilor lor. Urmărim povestea fiecărui personaj pe măsură ce acesta învață în primul an de viață să se adapteze la temperaturi extrem de scăzute, habitate în schimbare și resurse de hrană insuficiente.

  Mărește

  Imposibil de drăguți

 • Cel mai dur loc de pe Pământ, Sezonul 4

  Începând de marți 2 decembrie la ora 23:00

  Emisiunea care a cunoscut un succes uriaș revine cu un al patrulea sezon, în care oameni obișnuiți lasă în urma lor un loc ce le conferă un confort relativ și află pe propria piele ce înseamnă să își practice meseria în unele dintre cele mai dificile condiții de pe Pământ, în culturi și moduri de viață complet străine.

  Mărește

  Schimb de experiență

 • BBC Knowledge

  Minune. Împărtășită.

  Vezi lumea dintr-o altă perspectivă cu BBC Knowledge. Minune. Împărtășită.

  Mărește

  O altă perspectivă

BBC Entertainment

 • Doctor Who: The Day of the Doctor

  Începând de joi 25 decembrie la ora 20:40

  În acest episod aniversar, la Galeria Națională din Londra a anului 2013 urmează să se întâmple ceva teribil. În 1526, în Anglia elisabetană se plănuiește un asasinat, iar undeva în spațiu o bătălie veche se încheie dezastruos. Trecutul periculos al Doctorului pune în primejdie întreaga realitate.

  Mărește

  Cea mai mare aventură de până acum

 • Doctor Who: The Snowmen

  Începând de miercuri 24 decembrie la ora 21:00

  Este Ajunul Crăciunului 1892 și ninge ca-n basme. Însă atunci când basmul se transformă în coșmar și i se cere ajutorul, Doctorul este în doliu, s-a izolat de toată lumea și este hotărât să nu se implice în problemele universului. Oare chiar va abandona omenirea sau va lupta să salveze Crăciunul din ghearele acestui pericol misterios?

  Mărește

  Va abandona Doctorul omenirea?

 • Doctor Who: The Time of the Doctor

  Începând de vineri 26 decembrie la ora 21:00

  Cel de-al unsprezecelea Doctor preia controlul TARDIS pentru ultima dată în acest episod special. În jurul unei planete liniștite orbitează forțele celor mai periculoase specii din univers, atrase de un mesaj misterios care răsună printre stele. Salvarea universului depinde de deslușirea semnificației acestui mesaj.

  Mărește

  O ultimă dată

 • Jonathan Creek: The Clue of the Savant's Thumb

  Începând de miercuri 24 decembrie la ora 22:00

  Alan Davies și Sheridan Smith revin în această iarnă pentru a rezolva un nou mister în care sunt implicate societăți secrete, fenomene aparent supranaturale la un internat de fete și dispariția miraculoasă a unui cadavru în fața mai multor martori. Poate Jonathan Creek explica din nou imposibilul?

  Mărește

  Explicarea imposibilului

 • Jonathan Creek: The Grinning Man

  Începând de marți 23 decembrie la ora 22:00

  La mijlocul nopții de Sânziene în 1938, un faimos genetician de la Harvard acceptă provocarea de a petrece o noapte într-o veche și sinistră cameră de mansardă, despre care se spune că ar fi bântuită de fantoma unui nebun. A doua zi dimineața el e dat dispărut, singurul indiciu al dispariției sale fiind o urmă de ectoplasmă găsită pe pat.

  Mărește

  Dispariție aproape fără urmă

 • Mr Stink

  Începând de miercuri 24 decembrie la ora 19:20

  Aflat sub pericolul de a fi dat afară din oraș, Dl Mirositor, un om al străzii, se ascunde împreună cu cățelușa sa Ducesa (și ea la fel de urât mirositoare) în magazia din grădina casei lui Chloe. Aceasta din urmă trebuie să ia tot felul de riscuri ca să nu îl depisteze nimeni, iar noi descoperim în cele din urmă că acest personaj insolit nu este tocmai ceea ce pare.

  Mărește

  Aparențele înșală

 • The Lady Vanishes

  Începând de joi 25 decembrie la ora 22:00

  O adaptare de excepție a thriller-ului clasic din anii 1930, al cărui personaj principal, în timpul unei călătorii cu trenul prin Europa, își riscă viața pentru a elucida misterul dispariției tovarășei sale de călătorie, în timp ce ceilalți pasageri susțin că ea nu a existat niciodată.

  Mărește

  Dispariție misterioasă

 • The Room at the Top

  Începând de luni 29 decembrie la ora 22:00

  În Marea Britanie postbelică, Joe Lampton, un tânăr ambițios și atrăgător, se mută într-un oraș prosper și atrage aproape imediat atenția fiicei unui om înstărit. Numai că Joe este îndrăgostit de o femeie mai în vârstă. În cele din urmă, el va fi nevoit să aleagă între dragostea adevărată și prosperitate.

  Mărește

  Între dragoste și prosperitate

 • The Suspicions of Mr Whicher: The Murder in Angel Lane

  Începând de luni 22 decembrie la ora 22:00

  În Londra victoriană, Jack Whicher, fost detectiv cu reputație știrbită al Poliției Metropolitane, se implică în investigarea unei crime tulburătoare și misterioase, intrând în conflict cu o serie de personaje puternice și bogate, precum și cu foștii săi colegi de breaslă.

  Mărește

  O nouă crimă misterioasă

Romania HubTop Gear Small PromoWonder

Romania NewsFlux RSS

 • Spanish princess to face fraud trial

  The Spanish king's sister, Princess Cristina, is to face a tax fraud trial over alleged links to her husband's dealings.

 • Giant 'El Gordo' lottery grips Spain

  Spaniards await the results of the famous "El Gordo" (The Fat One) Christmas lottery, with €2.2bn (£1.7bn; $2.7bn) of prizes…

 • Fifa holds secret talks with Blatter

  Fifa president Sepp Blatter holds talks with executives as concerns grow over future direction of football's governing body…

 • Driver attacks French pedestrians

  A driver shouting the Islamic phrase "God is great" in Arabic runs down pedestrians in the French city of Dijon, injuring…

 • Austrian crooner Udo Juergens dies

  Udo Juergens, one of the best-known pop stars in the German-speaking world and winner of Eurovision in 1966, dies at the…

 • Russians 'will not cave in' to West

  Russia says it will not "cave in" to pressure, following a fresh set of US, EU and Canada sanctions over the conflict in…

 • Turkey issues warrant for Gulen

  Turkey issues an arrest warrant for influential US-based cleric Fethullah Gulen, who is accused of organising an anti…