BBC Knowledge

 • Top 60 animale periculoase, Sezonul 2

  Începând de duminică 27 iulie la ora 19:00

  Steve Backshall revine în încercarea de a descoperi cele mai periculoase animale de pe planetă. Acesta se confruntă cu frigul crunt al tundrei arctice și umiditatea junglelor din America de Sud pentru a găsi acele creaturi care, pe parcursul câtorva mii de ani, au evoluat pentru a deveni asasini brutali.

  Mărește

  În căutarea pericolului

 • Oceanul Indian cu Simon Reeve, Sezonul 1

  Începând de marți 22 iulie la ora 23:00

  În cea mai exotică și extremă aventură de până acum, Simon Reeve vizitează frumoasele plaje albe și uluitoarele insule ale Oceanului Indian. Acesta înoată alături de rechini, ia masa la un restaurant subacvatic, merge la pescuit cu sulița și întâlnește animale extraordinare precum lemurienii, pinguinii, delfinii, elefanții și diavolii de mare.

  Mărește

  O regiune a globului mai puțin vizitată

 • Ultimele voci ale Marelui Război, Sezonul 1

  Începând de miercuri 30 iulie la ora 23:00

  Având la bază o vastă colecție de interviuri filmate cu veterani britanici, acest documentar oferă o perspectivă fascinată asupra unuia dintre cele mai tragice și sângeroase conflicte din istoria umanității: Primul Război Mondial. Documentarul include și primul interviu cu Harry Patch, ultimul supraviețuitor al războiului de tranșee, decedat la vârsta de 111 ani.

  Mărește

  Primul Război Mondial din perspectivă britanică

 • Operațiunea Aisberg, Sezonul 1

  Începând de joi 31 iulie la ora 23:00

  O echipă de oameni de știință își propune să afle mai multe despre lumea atât de puțin cunoscută a aisbergurilor. Aceasta studiază fiecare aspect al aisbergului, de la formarea sa și până la fauna pe care o adăpostește. Va reuși, oare, să îi descopere secretele înainte ca el să se scufunde sau să se spargă în mii de bucăți?

  Mărește

  Expediție de descoperire a aisbergurilor

 • Cu ochii la stele, Sezonul 2

  Începând de joi 10 iulie la ora 23:00

  Episoadele celui de-al doilea sezon abordează subiecte fascinante precum fenomenele climaterice extreme din spațiu, problemele călătoriilor interstelare, sau modul în care sonda spațială Gaia cartografiază un miliard de stele, în timp ce prezentatorul emisiunii, Dara O Briain, își propune să petreacă un weekend pe o planetă îndepărtată.

  Mărește

  Miracolele spațiului cosmic

 • Somme: războaiele din labirintele secrete

  Începând de miercuri 16 iulie la ora 23:00

  Câmpul de luptă de pe Somme ascunde unul dintre cele mai bine păzite secrete ale Primului Război Mondial: o rețea de tuneluri adânci, recent descoperite, despre care se crede că s-ar întinde pe mai mulți kilometri. Peste 120 de oameni și-au pierdut viața în aceste tuneluri, în încercarea de a străpunge liniile germane din apropiere, aceste galerii fiind mormintele multora dintre ei.

  Mărește

  Rețea de tuneluri săpate în Primul Război Mondial

 • BBC Knowledge

  Minune. Împărtășită.

  Vezi lumea dintr-o altă perspectivă cu BBC Knowledge. Minune. Împărtășită.

  Mărește

  O altă perspectivă

BBC Entertainment

 • A Young Doctor's Notebook, Sezonul 1

  Începând de marți 8 iulie la ora 21:30

  Bazat pe povestirile semi-autobiografice ale scriitorului Mihail Bulgakov, serialul este o tragi-comedie despre debutul de carieră al unui medic tânăr într-un mic sat izolat din Rusia țaristă, la scurt timp înainte de izbucnirea revoluției bolșevice. Daniel Radcliffe și Jon Hamm interpretează, simultan, versiunea tânără și cea matură a personajului principal.

  Mărește

  O comedie neagră, fascinantă și originală

 • Ashes to Ashes, Sezonul 2

  Începând de sâmbătă 19 iulie la ora 22:30

  Este 1982 și DI Alex Drake este încă bântuită de viziuni. Nu a putut împiedica moartea părinților săi și este departe de a se putea întoarce în propriul timp. Între timp, DCI Gene Hunt își are propriile probleme atunci când ancheta morții unui polițist scoate la iveală o rețea de corupție care s-ar putea întinde până la vârful instituției...

  Mărește

  Vremuri noi, aceleași probleme

 • Him & Her, Sezonul 3

  Începând de sâmbătă 26 iulie la ora 23:20

  Steve și Becky sunt încă tineri, șomeri și cât se poate de leneși. Pierzând vremea în camera lui Steve, cei doi se mulțumesc să își petreacă timpul nefăcând nimic, cu excepția uitatului la DVD-uri și tachinarea reciprocă. În acest sezon Steve așteaptă momentul perfect să o ceară pe Becky în căsătorie, numai că lucrurile nu merg tocmai cum trebuie...

  Mărește

  Dragostea în viața de toate zilele

 • Little Dorrit, Sezonul 1

  Începând de marți 1 iulie la ora 22:00

  Atunci când Arthur Clennam se întoarce în Anglia, curiozitatea acestuia este stârnită de prezența în casa mamei sale a lui Amy Dorrit, o tânără cusătoreasă. Doamna Clennam, o persoană rece și severă, nu face de regulă acte de caritate. Care este oare motivul pentru care a făcut o excepție și a angajat-o pe Amy?

  Mărește

  Dickens pe micul ecran

 • Sinbad, Sezonul 1

  Începând de sâmbătă 5 iulie la ora 20:15

  Cum devii mai bun chiar dacă ai comis cea mai rea faptă posibilă? Aceasta este provocarea cu care se confruntă Sinbad, un tânăr impetuos care își caută mântuirea după ce este blestemat să rămână pe mare până ce va reuși să descopere binele din sufletul său.

  Mărește

  Aventură inițiatică în vechia Arabie

 • Spooks, Sezonul 9

  Începând de luni 21 iulie la ora 22:00

  Noul sezon introduce o serie de personaje noi, care vor schimba ordinea lucrurilor și vor da motive de îngrijorare, în timp ce Secția D se întreabă, din nou, în cine poate avea cu adevărat încredere. Relațiile între CIA și MI5 sunt periclitate, iar noua echipă va trebui să se închege repede pentru a putea face față situațiilor extreme cu care se confruntă.

  Mărește

  Spionii Maiestății Sale

 • Starlings, Sezonul 1

  Începând de miercuri 9 iulie la ora 22:00

  Fiecare familie are parte de bucurii și necazuri, iar familia Starling nu face excepție de la regulă. Candid, amuzant și emoționant, serialul vă va înduioșa cu excentricitățile familiare din viața de zi cu zi ale acestei familii cu picioarele pe pământ, din clasa muncitoare.

  Mărește

  O familie ca oricare alta

Romania HubTop Gear Small PromoWonder

Get Adobe Flash player