BBC Knowledge

 • Top 60 animale periculoase, Sezonul 1

  Începând de duminică 13 aprilie la ora 19:00

  De la rechini tigru la miriapode gigant, fiecare aventură a lui Steve Backshall este o cursă contra cronometru pentru a găsi creaturi pe care alții fac tot posibilul să le evite. Călătorind pe șase continente, Steve se cațără în copaci, explorează deșerturi, mlaștini și mări în căutarea celor mai periculoase 60 de animale de pe planetă.

  Mărește

  În căutarea pericolului

 • Interni de milioane, Sezonul 1

  Începând de vineri 11 aprilie la ora 23:00

  Tineri antreprenori de succes adoptă rolul unor simpli interni angajați de niște firme care nu reușesc să își atingă potențialul. Îndeplinind mai întâi niște sarcini mărunte, aceștia câștigă treptat încrederea personalului și încep să identifice problemele. În cele din urmă își dezvăluie adevărata identitate și relansează activitatea companiilor printr-o serie de idei inspirate.

  Mărește

  Îngeri salvatori

 • Miracolele naturii cu Richard Hammond, Sezonul 1

  Începând de luni 14 aprilie la ora 23:00

  Richard Hammond investighează superputerile regatului animalelor și descoperă cum o multitudine de creaturi uluitoare conduc la invenții științifice remarcabile. Pe parcursul unei călătorii în întreaga lume, Richard cunoaște oameni de știință și ingineri care au încorporat în tehnologia modernă diverse capacități extraordinare ale unor ființe necuvântătoare.

  Mărește

  Ființe cu puteri speciale

 • Cel mai dur loc de pe pământ, Sezoanele 2 și 3

  Începând de marți 1 aprilie la ora 23:00

  Încununat cu un succes uriaș, serialul în care se face schimb de slujbe și de țări revine pe ecrane. De data aceasta, printre altele, un mecanic de tren călătorește în Peru unde se confruntă cu posibilitatea de a deraia sau de a-și pierde viața, iar o asistentă medicală lucrează într-un spital dintr-o comunitate mexicană terorizată de conflictele dintre traficanții de droguri.

  Mărește

  Schimb de slujbă, schimb de viață

 • Adevărul despre mișcare

  Începând de miercuri 23 aprilie la ora 23:00

  Fie că este vorba de alergat, înot, sau ciclism, se spune că mișcarea regulată contribuie la îmbunătățirea condiției noastre fizice și este foarte importantă pentru o viață fericită și sănătoasă. Însă oare această generalizare este cel mai bun sfat? Michael Mosley descoperă relația complexă dintre genele noastre și mediul în care trăim, explicând felul diferit în care reacționăm la mișcare.

  Mărește

  Cât de bine e să facem mișcare?

 • Top Gear: ediție specială în India

  Începând de luni 7 aprilie la ora 22:00

  Pregătiți-vă pentru noi senzații tari, răsturnări și aventuri într-un episod special al celei mai populare emisiuni auto din lume: Jeremy, Richard și James se urcă la volanul a trei mașini britanice vechi, încărcate cu diferite produse britanice, și o pornesc într-o călătorie epică în India cu scopul de a promova economia britanică. Rezultatele, însă, nu sunt întotdeauna cele scontate...

  Mărește

  Misiune comercială în India

 • Vikingii, Sezonul 1

  Începând de miercuri 2 aprilie la ora 23:00

  Urmărind istoria reală a vikingilor, acest serial prezintă povestea remarcabilă a unui popor care se afla pe punctul de a fi distrus și, cu toate acestea, a reușit să construiască un imperiu întins pe un sfert de glob. De unde au venit? Cum trăiau cu adevărat? Și ce i-a făcut să pornească în acele expediții extraordinare?

  Mărește

  Adevărul despre vikingi

 • BBC Knowledge

  Minune. Împărtășită.

  Vezi lumea dintr-o altă perspectivă cu BBC Knowledge. Minune. Împărtășită.

  Mărește

  O altă perspectivă

BBC Entertainment

 • Alan Carr: Chatty Man, Sezonul 12

  Începând de sâmbătă 12 aprilie la ora 21:45

  Îndrăgit deopotrivă de public și de invitații săi din rândul celebrităților, Alan Carr revine cu un nou sezon al emisiunii sale extrem de amuzante. Cu atâtea glume și bârfe suculente, precum și abordarea subtilă a lui Alan, cine știe oare ce ne vor mai dezvălui vedetele?

  Mărește

  La taifas cu Alan Carr

 • Doctor Who, Sezonul 7

  Începând de sâmbătă 19 aprilie la ora 20:15

  Sezonul 7 al serialului Doctor Who include cinci episoade blockbuster, fiecare dintre acestea fiind o nouă aventură nemaiîntâlnită de proporții epice, cu monștri inediți și câțiva inamici bine cunoscuți.

  Mărește

  Doctorul revine

 • Lorna Doone

  Începând de sâmbătă 19 aprilie la ora 19:25

  Aventuri de capă și spadă în Anglia de secol XVII. John Ridd, copil fiind, asistă la uciderea tatălui său de către clanul rival Doone. Acesta se jură să își răzbune tatăl, însă, ulterior, o cunoaște pe Lorna Doone. Cei doi sunt imediat atrași unul de altul, în ciuda rivalității dintre clanurile lor. Oare dragostea va învinge?

  Mărește

  Capă și spadă

 • Mad Dogs, Sezonul 2

  Începând de sâmbătă 26 aprilie la ora 22:30

  Acest sezon îi regăsește pe cei patru eroi - Woody, Quinn, Baxter și Rick - izolați în Ibiza, căznindu-se să găsească un mod a ajunge acasă cu tot cu trei milioane de euro. Ce nu știu ei este că asta e o problemă minoră. Între timp, cineva știe de ei și își vrea banii înapoi...

  Mărește

  În numele prieteniei

 • Me & Mrs Jones, Sezonul 1

  Începând de marți 1 aprilie la ora 21:30

  Gemma Jones este divorțată, are trei copii și duce o viață extrem de agitată. Se chinuie să lucreze acasă și în același timp să aibă grijă de fiicele sale gemene greu de stăpânit. Mai are pe cap un fost soț imatur și prietena lui de 25 de ani, în timp ce viața ei amoroasă este și ea destul de complicată.

  Mărește

  Viață de mamă divorțată

 • Pramface, Sezonul 2

  Începând de sâmbătă 12 aprilie la ora 23:20

  Revine comedia înduioșătoare care îi are în prim-plan pe părinții adolescenți Jamie și Laura. Obosiți, tensionați și faliți, aceștia încearcă să se adapteze faptului că în viața lor există un copil. Cele două familii ajung să se certe din orice, de la numele copilului și până la scăunelul de masă.

  Mărește

  Părinți adolescenți

 • Silk, Sezonul 2

  Începând de miercuri 9 aprilie la ora 22:00

  Martha Costello este o avocată pledantă inteligentă și pasionată. Cunoscută drept o apărătoare a celor săraci și asupriți, ea crede cu tărie că oricine este nevinovat până la proba contrarie. Aceasta, însă, va fi pusă în situații în care va trebui să decidă dacă își va compromite principiile pentru binele instituției pe care o reprezintă.

  Mărește

  Dramă juridică

 • The Town

  Începând de sâmbătă 5 aprilie la ora 22:30

  După ce află o serie de lucruri șocante despre familia sa, Mark revine în orașul natal, însă întoarcerea sa se dovedește a fi mai dificilă decât s-ar fi așteptat vreodată. Pe măsură ce încearcă să se adapteze la noua sa viață, acesta descoperă că Renton este un orășel plin de secrete, unde fiecare locuitor știe ceva ce tu nu știi.

  Mărește

  Un orășel plin de secrete

 • Upstairs Downstairs, Sezonul 2

  Începând de marți 8 aprilie la ora 22:00

  Serialul dezvăluie moravurile sociale ale anilor 1930 - 1940 și secretele din spatele ușilor închise. În sezonul doi, plasat temporal în anul de dinaintea izbucnirii celui de-al doilea război mondial, viața din Eaton Place merge mai departe, însă Londra intră într-un ritm agitat, manifestând o aversiune vizibilă față de război.

  Mărește

  Cei de sus și cei de jos

Romania HubWalking With DinosaursWonder

Get Adobe Flash player