BBC Knowledge

 • Istoria lumii cu Andrew Marr

  Începând de miercuri 15 octombrie la ora 23:00

  De-a lungul a opt episoade, acest documentar recurge la reconstituiri dramatice și imagini uluitoare pentru a recrea lumi pierdute, arătându-ne impactul pe care l-au avut campaniile militare, poveștile de dragoste, asasinatele, descoperirile medicale și dezastrele naturale asupra istoriei omenirii.

  Mărește

  Călătorie în timp pe întregul glob

 • Factomania

  Începând de luni 13 octombrie la ora 23:00

  Vrei să afli de ce ai dinozauri în grădină? De ce trăiesc două mii de tulpini de bacterii în burta ta? Sau de ce vikingii au fost primii metrosexuali din lume? Acest documentar îți dezvăluie cele mai uluitoare realități cu ajutorul unor experimente explozive, istorisiri animate și cascadorii stranii.

  Mărește

  Informații și amuzament laolaltă

 • Cele mai stranii fenomene ale naturii, Sezoanele 1 și 2

  Începând de duminică 5 octombrie la ora 19:00

  Un documentar fascinant și neconvențional care investighează cele mai stranii fenomene ale naturii prin intermediul mărturiilor directe și al imaginilor filmate, în încercarea de a le da o explicație științifică. Descoperă realitatea din spatele celor mai ciudate povești din lume.

  Mărește

  Dincolo de aparențe

 • Animale super-inteligente

  Începând de joi 30 octombrie la ora 23:00

  Ar putea un cimpanzeu să fie mai bun la matematică decât tine? Pregătește-te să fii martorul unora dintre cele mai uimitoare exemple de inteligență a animalelor surprinse vreodată de camera de filmat, pe măsură ce acest documentar încearcă să afle de ce unele animale sunt mai inteligente decât altele și dacă ar putea fi chiar mai inteligente decât noi.

  Mărește

  Inteligența redefinită

 • Viața secretă a câinilor

  Începând de joi 23 octombrie la ora 23:00

  Folosind tehnici cinematografice de ultimă generație, această emisiune intră efectiv sub pielea celui mai bun prieten al omului pentru a dezvălui super-simțurile și comportamentul extraordinar al câinilor, loialitatea lor deplină și relația acestora cu oamenii.

  Mărește

  Cât de bine îți cunoști cel mai bun prieten?

 • BBC Knowledge

  Minune. Împărtășită.

  Vezi lumea dintr-o altă perspectivă cu BBC Knowledge. Minune. Împărtășită.

  Mărește

  O altă perspectivă

BBC Entertainment

 • Alan Carr: Chatty Man, Sezonul 13

  Începând de sâmbătă 4 octombrie la ora 22:00

  Îndrăgit deopotrivă de public și de invitați pentru abordarea sa caldă și spirituală, Alan Carr revine cu un nou sezon al emisiunii sale extrem de amuzante. Fiecare episod ni-l arată pe Alan primind vizita mai multor celebrități, fără a aplica, neapărat, regulile obișnuite ale unor astfel de emisiuni!

  Mărește

  La taifas cu Alan Carr

 • Breaking Pointe, Sezonul 1

  Începând de sâmbătă 4 octombrie la ora 21:20

  Un documentar tip „reality show”, care riscă să creeze dependență, despre lumea competitivă și fascinantă a baletului la nivel internațional. Visul multor fete este să ajungă balerine, întruchipând astfel frumusețea, grația și eleganța, însă realitatea baletului profesionist implică deseori gelozii, concurență și dedicare totală.

  Mărește

  În lumea baletului

 • The Paradise, Sezonul 1

  Începând de marți 7 octombrie la ora 22:00

  Plasat în lumea unică a primului magazin universal din Marea Britanie, „The Paradise” este o dramă romantică plină de suspans și senzualitate, unde alegerea dintre a-ți urma inima și propriile ambiții te pot duce în rai sau la disperare.

  Mărește

  Dragoste, ambiție, progres și un secret întunecat

 • Way to Go, Sezonul 1

  Începând de sâmbătă 4 octombrie la ora 23:30

  Un serial în care trei tineri - Scott, fratele său vitreg Joey, și prietenul său cel mai bun Cozzo - se confruntă cu tot felul de situații dificile, ba uneori chiar ilegale. Mișcați de situația unui vecin care este bolnav în stadiu terminal și dorește să moară, Scott și Cozzo găsesc o soluție unică la toate problemele lor: construiesc o mașină de sinucidere asistată din piese pentru automate fast-food.

  Mărește

  Comedie neagră

Romania HubTop Gear Small PromoWonder

Romania NewsFlux RSS

 • Swedish bay search for 'foreign sub'

  Naval vessels scouring Swedish waters for a suspected foreign submarine focus on a bay near Stockholm on the fifth day of…

 • 'Negligence' behind Total boss death

  Russian investigators say "criminal negligence" caused the crash that killed the boss of oil firm Total and the three crew…

 • Ukraine faces cluster bomb claim

  Ukraine attacked populated areas of Donetsk with cluster bombs, banned by many states, a leading human rights group says…

 • Lufthansa strike declared legal

  German airline Lufthansa fails in a court bid to force its pilots to call off their strike, while union leaders warn of more…

 • Farage defends Polish MEP alliance

  UKIP leader Nigel Farage defends allowing a Polish politician criticised for a comment on hitting women into its grouping…

 • Italian police find 1.7bn-euro fraud

  Italian police break a crime ring that defrauded the state of €1.7bn euros.

 • Italy 'violated rights of migrants'

  Italy broke the rights of migrants by sending them back to Greece after they had illegally boarded ships, the European Court…