BBC Knowledge

 • Amish: o viață secretă

  Începând de marți 9 septembrie la ora 23:00

  Un portret intim al vieții și credinței unei familii dintr-un vechi ordin Amish, care riscă să fie excomunicată prin simplul fapt că a permis accesul camerelor de filmat în propria casă. Un documentar remarcabil care oferă o ocazie rară de a intra în lumea, în mare parte ascunsă, a comunității Amish din Statele Unite.

  Mărește

  Dincolo de lumea dezlănțuită

 • Regatul Cerului

  Începând de marți 23 septembrie la ora 23:00

  Un documentar despre huteriți, o comunitate creștină închisă care trăiește în preeriile Canadei. Protestanți de origine germană, ale căror vieți tradiționale și religioase au fost comparate cu cele ale comunității Amish și ale menoniților, aceștia locuiesc în mici colonii din zonele rurale și cred că împărțirea tuturor bunurilor și traiul în comun sunt calea spre rai.

  Mărește

  Calea spre rai

 • Prizonier nr. A26188: Henia Bryer

  Începând de miercuri 24 septembrie la ora 23:00

  Povestea unei tinere poloneze provenite dintr-o familie de evrei, care și-a pierdut tatăl, fratele și sora în timpul celui de-al doilea război mondial, a supraviețuit experienței a patru lagăre de concentrare, și a asistat la crearea statului israelian în 1948. Filmat de nepoata sa, documentarul reprezintă o moștenire pentru familia sa și alți supraviețuitori.

  Mărește

  Mărturia unei supraviețuitoare

 • Pământul supradimensionat, Sezonul 1

  Începând de luni 22 septembrie la ora 23:00

  În ultima generație oamenii au schimbat fața Pământului într-un mod inimaginabil pentru strămoșii noștri: au transformat satele din China în orașe cu milioane de locuitori și au construit un baraj atât de mare încât s-a schimbat rotația planetei. Un documentar fascinant despre extraordinarele inovații în inginerie, construcții și agricultură care au deschis o nouă eră în istoria umanității.

  Mărește

  Efectul omului asupra Pământului

 • Top Gear SUA, Sezonul 3

  Începând de luni 1 septembrie la ora 23:00

  Călătorind de-a lungul Statelor Unite, de la mlaștinile din Louisiana la Valea Monumentelor din Utah și până la sălbăticia Alaskăi, cei trei prezentatori ai emisiunii vor conduce (sau distruge) orice merge pe patru roți: mașini mici, mașini de poliție, mașini închiriate, modele clasice, vehicule agricole... toate făcând parte din surprizele acestui nou sezon.

  Mărește

  Același concept, versiunea americană

 • BBC Knowledge

  Minune. Împărtășită.

  Vezi lumea dintr-o altă perspectivă cu BBC Knowledge. Minune. Împărtășită.

  Mărește

  O altă perspectivă

BBC Entertainment

 • Alan Carr: Chatty Man, Sezonul 13

  Începând de sâmbătă 27 septembrie la ora 22:00

  Îndrăgit deopotrivă de public și de invitați pentru abordarea sa caldă și spirituală, Alan Carr revine cu un nou sezon al emisiunii sale extrem de amuzante. Fiecare episod ni-l arată pe Alan primind vizita mai multor celebrități, fără a aplica, neapărat, regulile obișnuite ale unor astfel de emisiuni!

  Mărește

  La taifas cu Alan Carr

 • Big School, Sezonul 1

  Începând de miercuri 3 septembrie la ora 21:30

  Cu o distribuție excepțională, „Big School” este un sitcom în care profesorii trebuie supravegheați mai ceva decât elevii, începând cu profesorul de chimie, care are peste 40 de ani și încă nu a avut parte de noroc în dragoste, și terminând cu noua profesoară de franceză, care se zbate să demonstreze romantismul culturii franceze fără să fi călcat vreodată în Franța.

  Mărește

  Înapoi la școală

 • Breaking Pointe, Sezonul 1

  Începând de sâmbătă 27 septembrie la ora 21:20

  Un documentar tip „reality show”, care riscă să creeze dependență, despre lumea competitivă și fascinantă a baletului la nivel internațional. Visul multor fete este să ajungă balerine, întruchipând astfel frumusețea, grația și eleganța, însă realitatea baletului profesionist implică deseori gelozii, concurență și dedicare totală.

  Mărește

  În lumea baletului

 • Case Sensitive: The Other Half Lives, Sezonul 2

  Începând de luni 15 septembrie la ora 22:00

  Când noul partener de viață al lui Ruth Blacksmith mărturisește că a lovit o femeie, Ruth, profund îngrijorată, vorbește cu detectivul Charlie Zailer. Însă, atunci când Charlie decide să îi facă o vizită, aceasta descoperă că fostul soț al lui Ruth a fost ucis. Charlie și detectivul Simon Waterhouse anchetează cazul, având păreri diferite despre motivul și suspecții crimei.

  Mărește

  Dramă polițistă

 • Hotel Secrets With Richard E Grant, Sezonul 1

  Începând de vineri 5 septembrie la ora 22:00

  Acest documentar de călătorii ne dezvăluie luxul incredibil și, adesea, trecutul scandalos al unora dintre cele mai bune hoteluri din lume. Călătorind în întreaga lume, binecunoscutul actor Richard E. Grant ne dezvăluie poveștile din spatele fațadelor luxoase, de la comportamentele neadecvate la extravaganțele fără limite ale unor clienți bogați și celebri.

  Mărește

  Ce ascund hotelurile

 • Last Tango In Halifax, Sezonul 1

  Începând de miercuri 3 septembrie la ora 22:00

  Într-o înălțătoare dramă-comedie despre dragoste și a doua șansă, Alan și Celia, ambii văduvi în vârstă de peste 70 de ani, reînnoadă o poveste de dragoste din adolescență atunci când se reîntâlnesc pe internet după 60 de ani. Plin de umor, cu personaje și dialoguri splendide, acest serial ne prezintă dragostea atemporală într-un decor foarte modern.

  Mărește

  O a doua șansă

 • Way to Go, Sezonul 1

  Începând de sâmbătă 27 septembrie la ora 23:30

  Un serial în care trei tineri - Scott, fratele său vitreg Joey, și prietenul său cel mai bun Cozzo - se confruntă cu tot felul de situații dificile, ba uneori chiar ilegale. Mișcați de situația unui vecin care este bolnav în stadiu terminal și dorește să moară, Scott și Cozzo găsesc o soluție unică la toate problemele lor: construiesc o mașină de sinucidere asistată din piese pentru automate fast-food.

  Mărește

  Comedie neagră

Romania HubTop Gear Small PromoWonder

Romania NewsFlux RSS

 • Turkey clamps down on Syria border

  Turkey closes most of its border crossings with Syria after the arrival of at least 130,000 Kurd refugees, as IS militants…

 • Ukraine to pull back artillery

  Ukraine is preparing to withdraw heavy weaponry away from separatist rebel lines in the east, the military says.

 • Russia plans for internet crisis

  Russia is making plans to ensure state control over the country's internet traffic in a national emergency, Russian media…

 • Air France strikers reject offer

  Striking Air France pilots have rejected an offer by the airline aimed at resolving the dispute.

 • Amazon workers in Germany on strike

  Workers at four Amazon warehouses in Germany go on strike in a dispute over pay and working conditions.

 • Cosmic study 'underestimated' dust

  Scientists who claimed to have found evidence for a cosmic super-expansion just after the Big Bang underestimated a key…

 • Siemens acquires US firm for $7.6bn

  Siemens of Germany makes a $7.6bn acquisition of US firm Dresser-Rand to help boost its oil and gas business in North America…